Споделено с нас

"Аз се грижа за моята чувствителна кожа. Тя го заслужава!"

Resources\Visuels\V4\Headers\Articles\INT\v_header_testimonies_default.jpg

Жули винаги е имала чувствителна кожа. За да я успокои и намали чувствителността и, тя решава да се консултира с дерматолог. Благодарение на неговите съвети, комфортът и мекотата на кожата се възстановяват ден след ден. Прочетете какво сподели тя с нас...

Обстоятелства

Жули, колко време имахте чувствителна кожа?

Мисля, че винаги съм имала този проблем. Когато бях тийнейджър, ясно си спомням първите кремове, които използвах: кожата ми ставаше червена и я усещах опъната... Общо взето, не можех да понасям нищо!

Симптоми

Забелязахте ли някакви промени с времето?

С времето проблемът не се подобряваше. Напроти! Започнах от време на време да усещам сърбеж по лицето. През зимата кожата ми ставаше още по-чувствителна заради студа и опъната когато слагах от хидратанта си. Беше много неприятно и аз не знаех всъщност какво да правя, защото въпреки многобройните ми опити, не можех да си намеря подходящ продукт, който да успокои кожата ми. Ето защо, реших да се консултирам с лекар-дерматолог миналата година.

Решението

Той какво ви препоръча?

След като ми зададе много въпроси и ми прегледа кожата, разбрахме откъде идва моята чувствителност: външни атаки и стрес. За да защити кожата ми, той ми предписа крем за чувствителна кожа, съдържащ термална вода, който хидратира кожата и в същото време я успокоява. Колкото до грима, преминах от нормален фон дьо тен към оцветен крем, специално създаден за чувствителна кожа. Зачервяването, дискомфорта и опъването изчезнаха. Сега най-накрая вече знам как да се грижа за моята чувствителна кожа. И тя го заслужава!

  • Facebook
  • Pin

Препоръчваме

Вижте всички статии
\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Pushs\Articles\INT\v_push_focuson_24771.jpg

Фокус върху...

Грижа за кожата в три стъпки:
почистване,
успокояване и
хидратиране

Кожата на лицето е подложена на напрежение през деня и нейните защитни сили са атакувани. За да и предоставите успокояващата и защитна грижа, от която се нуждае, е необходимо да комбинирате правилната грижа и продукти.v_push_commitment_19957.jpg

Чувствителната кожа: следете как се чувствате

Да имате чувствителна или проблемна (нетолерантна, атопична или акнеична) кожа означава да изживявате определени емоции, които трудно могат да се опишат с думи. Но ние в дерматологични лаборатории La Roche-Posay вярваме, че този психологически аспект трябва да бъде взет предвид, за да можем да предложим на всеки с много чувствителна кожа едно глобално, иновативно и ефективно решение.