, от La Roche-POsay
  • Facebook
  • Pin

Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 50+ Мляко за бебета

Много висока слънцезащита за бебета

3337872419904
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Специално създадено за деликатната или предразположена към атопия бебешка кожа.

50 мл флакон с помпа.

Свойства

За деликатната или предразположена към атопия бебешка кожа. Лице и тяло. 
Непряко излагане на слънце. За употреба след 6-месечна възраст.

Нова формула, специално създадена за бебета. Оптимална UVB 50+ защита и UVA защита, по-стриктна спрямо Европейските препоръки за слънцезащитни продукти, благодарение на неговата патентована и фотостабилна филтърна система

  • Формула, съобразена с особеностите на бебешката кожа: оптимална доза на съставките, внимателно подбрани заради тяхната безопасност.
  • Обогатено с естествено добито масло от карите за хидратиране и успокояване на кожата, както и за подсилване на защитната и бариера.
  • Мека и комфортна кадифена текстура.
  • Хипоалергенно. Тествано под дерматологичен и педиатричен контрол.

Употреба

Не излагайте бебета и малки деца на пряко слънце. Бебетата и малките деца трябва да са добре защитени, включително с шапка, тениска и слънчеви очила. Непрякото излагане на слънце също може да е опасно. Слънцезащитният продукт не осигурява 100% защита. Нанасяйте продукта върху непокритите с дрехи участъци на кожата на вашето бебе, преди да излезете навън. Повтаряйте нанасянето често и обилно, особено след изпотяване. Избягвайте зоната около очите. При попадане в окото, изплакнете ведна с вода. Избягвайте контак с дрехи.

Състав

La Roche-Posay препоръчва

Вижте всички продукти от серията
, от La Roche-POsay