свободни от акне

Открийте всичко, от което се нуждаете, за да се борите с акнето по-ефективно и да се чувствате по-уверени

Защо да използвате Почистващ гел Effaclar за кожа, склонна към несъвършенства?

Открийте защо Effaclar Почистващ гел от La Roche-Posay е идеалното начало за Вашата грижа за кожата, за да се справите напълно ефикасно с нейните несъвършенства...

LP50542_big.png

Какво да търсите, когато избирате продукт за почистване на кожа, склонна към несъвършенства?

При избора на продукт за измиване на кожата, най-добре е да избирате продукти, които имат „специална формула за акнеична кожа.“ Това е така, защото е по-вероятно да съдържат съставки, борещи се срещу петната, като същевременно са нежни към кожата. Effaclar гел е почистващ продукт за лице с гелоподобна консистенция, която се разпенва след нанасяне на лицето. Със специална формула за мазна и склонна към увреждане кожа, гелът почиства кожата, оставяйки усещане за чистота.

Как да използвате Effaclar почистващ гел?

Effaclar почистващ гел е достатъчно лек за употреба два пъти дневно. Включете го във Вашия сутрешен и вечерен режим преди тонизиране и овлажняване. Гелът е лесен за разпенване и се нанася гладко върху кожата. Масажирайте разпенения гел в кожата с кръгови движения, преди да изплакнете. Ще останете с незабавно усещане за чисто и кожата ще се чувства успокоена и свежа.

Какви съставки се използват в Effaclar почистващ гел?

Формулата Effaclar Почистващ гел е обогатена с термална вода La Roche Posay , както и с цинков пидолат. Добавянето на тези съставки прави формулата по-добра за естествената физиология на кожата, а гелът намалява вероятността от дразнене на чувствителните типове кожа. Без парабени, без сапун, а минималният списък на съставките прави този продукт изключително удобен за хора с проблемна кожа. Тези, които са склонни към несъвършенства на кожата, трябва да се борят често и с чувствителна кожа. Когато се опитвате да отстраните несъвършенствата, може да Ви притеснява, че продуктите ще раздразнят кожата Ви и ще изострят съществуващите проблеми. Effaclar почистващ гел  е преминал стриктно тестване на продукта, за да е сигурно, че до момента, в който го пробвате, той е преминал успешно всички стъпки на тестовете за чувствителна кожа. След като установите основите на своя режим на грижа за кожата, можете да започнете да подбирате продуктите за него за отстраняване на неравности и несъвършенства. Добавете лосион към Вашата ежедневна грижа, за да допълните почистващия препарат и внимателно да тонирате акнеичната кожа. След това използвайте Effaclar DUO (+), този продукт с успокояващо действие ще намали появата на дефекти и несъвършенства, като същевременно запази кожата матова и хидратирана.

Тази статия предоставя обща информация по темата. 
Консултирайте се със специалист преди да започнете режим или програма за лечение.

32385

Открийте видео съвети и уроци !

Img_VideoYT
Img_VideoYT
Img_VideoYT
|||

Вашата индивидуална грижа за кожата

Почистване
Img_Почистване

Открийте повече

, от La Roche-POsay
Грижа
Img_Грижа

Открийте повече

, от La Roche-POsay

Открийте повече информация как да се грижите за кожа, склонна към акне