Panel 1:
Panel 1:
Panel 2:
Panel 2:
Panel 3:
Panel 3:
Panel 4:
Panel 4:
Ново
ЗА ДНЕВНА
ФОТОКОРЕКЦИЯ
С хиалуронова киселина, ниацинамид и PHE резорцинол

Новото поколение ежедневна защита против стареене, която защитава и коригира признаците на стареене за 4 седмици. С широкоспектърна защита и дерматологично коригиращи активни вещества с хиалуронова киселина, ниацинамид и Phe резорцинол.

КАК ДА СЕ ПРИЛАГА
Нанасяйте равномерно върху цялото лице всяка сутрин като последна стъпка в грижата за кожата ви и преди грима.

Ултралек крем с 24 часа хидратация. Без омазняване и с кадифен завършек върху кожата. Хипоалергичен. Некомедогенен. 

ЗАЩИТАВА
Формула с иновативна технология CELLOX-B3 TECH ™ с Mexoryl XL, създадена да ограничава уврежданията на кожата, причинени от UVB/UVA, IR-A и замърсяване. Осигурява широк спектър на защита, ограничава адхезията на замърсени частици по кожата и предпазва от оксидативен стрес, предизвикан от замърсяване и инфрачервена светлина.

КОРИГИРА 
Ефективност против стареене с дерматологични коригиращи активни вещества \[фрагментирана хиалуронова киселина + PHE резорцинол + ниацинамид].

лед много десетилетия проучвания La Roche Posay разви дълбоки познания за UV-индуцираните въздействия върху кожата ви, особено когато са свързани със замърсяване и окисляване, причинявайки невидими и видими увреждания като тъмни петна, бръчки и загуба на еластичност.
И накрая, ние разработихме продукт, който освен че защитава кожата ви, коригира всички съществуващи щети с клинично доказани резултати и текстура, която не гарантира компромиси в усещането. 
Тестван под дерматологичен и офталмологичен контрол. Хипоалергичен. Некомедогенен.

Validity after opening:
24 месеца
  • Помпа
  • Възрастни
  • High Protection
  • Лице
    Шия