Panel 1:
Panel 1:
Ново
ПОДХОДЯЩ ЗА СВРЪХЧУВСТИТЕЛНА КОЖА
ИЛИ ТАКАВА СКЛОННА КЪМ АЛЕРГИЧНИ РЕАКЦИИ
Ултразащита. Ултраустойчивост. 24-часова хидратация.

ЕКОЛОГИЧЕН ХИДРАТИРАЩ ЛОСИОН ANTHELIOS SPF 30. Първата ултрависока защита от UVA лъчи, по-отговорна към планетата. Това е първият слънцезащитен продукт от линията Anthelios, тубичката на който включва в състава си хартия, като по този начин намалява употребата на нова пластмаса* с до 45%.
Формулата с технология Netlock съчетава в себе си ултрависока защита и устойчива грижа и е по-отговорна към морския живот. 

*В сравнение със сходни пластмасови тубички


КАК СЕ НАНАСЯ:
Нанесете слънцезащитния продукт малко преди излагане на слънце. Редовно нанасяйте повторно големи количества, за да продължите защитната функция на продукта, особено след изпотяване или подсушаване с кърпа

Немазна. Нелепнеща. Без бели следи.

Екологичният хидратиращ лосион Anthelios SPF 30 е с опростена формула без компромис върху защитата. Подходящ е за чувствителна кожа и кожа, реагираща на външни влияния с непоносимост към излагането на слънце.
Новата екологична опаковка съдържа хартия, добита в Европейския съюз и сертифицирана по стандартите на FSC или PEFC.

Благодарение на новата технология Netlock, формулата предоставя висока защита, като в същото време е хомогенна и не се усеща лепкава или мазна върху кожата и е много устойчива. Технологията е по-отговорна към морския живот.
Тествана под дерматологичен контрол върху чувствителна към слънцето кожа. Тествана срещу алергии. Хипоалергенна
awardimg

Validity after opening:
12 месеца
 • Помпа
 • Възрастни
 • Intense soothing
  Repairing
  24hr hydration
 • Лице
  Очен контур
  Шия