Panel 1:
Panel 1:
Ново
ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА И РЕАКТИВНА КОЖА
Ултразащита. Ултраустойчивост. 24-часова хидратация.
ЕКОЛОГИЧЕН ХИДРАТИРАЩ ЛОСИОН ANTHELIOS SPF 50+. Първата ултрависока защита от UVA лъчи, по-отговорна към планетата. Това е първият слънцезащитен продукт от линията Anthelios, тубичката на който включва в състава си хартия, като по този начин намалява употребата на нова пластмаса* с до 45%.
Формулата с технология Netlock съчетава в себе си ултрависока защита и устойчива грижа и е по-отговорна към морския живот. 

*В сравнение със сходни пластмасови тубички

КАК СЕ НАНАСЯ:
Нанесете слънцезащитния продукт малко преди излагане на слънце. Редовно нанасяйте повторно големи количества, за да продължите защитната функция на продукта, особено след изпотяване или подсушаване с кърпа. За външна употреба.
Немазна. Нелепнеща. Без бели следи.
Екологичният хидратиращ лосион Anthelios SPF 50+ е с опростена формула без компромис върху защитата. Подходящ е за чувствителна кожа и кожа, реагираща на външни влияния с непоносимост към излагането на слънце.
Новата екологична опаковка съдържа хартия, добита в Европейския съюз и сертифицирана по стандартите на FSC или PEFC.
Благодарение на технологията Netlock, формулата предоставя висока защита, като в същото време е хомогенна и не се усеща лепкава или мазна върху кожата. Технологията е по-отговорна към морския живот.
Тествана под дерматологичен контрол върху чувствителна към слънцето кожа. Тествана срещу алергии. Хипоалергенна.
awardimg


12 месеца