Нетолерантна кожа

Зачервяване, боцкане, опъване: кожата ви "вече не понася нанасянето на какъвто и да е продукт". Нетолерантната кожа реагира на множество външни стимули, които принципно имат добра поносимост. За да успокоите вашата свръхчувствителна кожа и да и осигурите ежедневна защита, необходимо е да предприемете определени действия.

Нетолерантната кожа - една комплексна реалност

Нетолерантната кожа страда от зачервяване, раздразнение и усещане за дискомфорт. Има едно основно правило, което трябва да спазвате, за да подобрите ежедневния комфорт на деликатната кожа: съобразявайте се с тази крехкост, като използвате хипоалергенни формули, съдържащи минимален брой съставки.

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter-V4\Maquettes\online\includeV4\images-dyn\v_topic-your_skin_in_sun-texture.jpg
Visuels/Headers/int/v_header_prob_1-3.jpg

Полезно

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter-V4\Maquettes\online\includeV4\images-dyn\v_topic-your_skin_in_sun-expert.jpg

3 въпроса към специалист


« Когато става въпрос за силно чувствителна кожа, почистващите продукти трябва да се използват без изплакване, в комбинация с термална вода на спрей. »

La Roche-Posay препоръчва

Всички продукти
, от La Roche-POsay
, от La Roche-POsay