0
Обратно към laroche-posay.bg
Save your skin

Всичко, което винаги сте искали да знаете за бенките...

Img_Всичко, което винаги сте искали да знаете за бенките...

Бенките и слънцето: лоша комбинация

Между детските и подрастващите години, излагането на слънце влияе на бенките, които се появяват и големината им. Колкото повече бенки има един човек, толкова по-голям е шанса да развие рак на кожата, тъй като около 35% от кожните ракове се развиват от бенки. Жизненоважно е децата да се защитават, за да се намали появата на бенки. Прекаленото излагане на слънце също може да провокира появата на лезии, които в по-късен етап могат да доведат до рак на кожата. Трябва да се придобият добри навици за защита на бенките от UVA и UVB лъчи, точно както защитавате и кожата си.

Защитете бенките си

За да отговори на специфичните нужди, Лаборатории La Roche-Posay разработиха гама слънцезащитни продукти, които комбинират много висока UVA и UVB защита. Текстурите на гамата Anthelios за подходящи на най-чувствителните типове кожа. Търсите бързоабсорбиращ, оцветен крем, ултралек флуид гел, леко мляко или слънцезащитен продукт, специално предназначен за детската кожа? Посетете "слънчевата диагноза", за да откриете коя защита е най-добра за Вас.

За да ви помогне да бъдете бдителни и да наблюдавате бенките си, Mole Checker, разработен от La Roche-Posay, Ви позволява да отбележите бенките си и да наблюдавате тяхната еволюция между отделните дерматологични прегледи. Запомнете, колкото по-рано откриете рака на кожата, толкова са по-големи шансовете той да бъде излекуван.

Добри навици за висока защита

От 50% до 70% от кожните ракове са причинени от прекаленото излагане на UVA и UVB лъчи. Трябва да се спазват няколко прости правила и да се нанася слъцезащитен крем.

  • Избягвайте излагането на слънце между 12 и 16 часа.
  • Търсете сянка, вместо директно излагане на слънце
  • Нанасяйте повторно слънцезащита на всеки 2 часа
  • Намалете излагането на деца на слънцето, защото тяхната кожа е много по-чувствителна от тази на възрастните. Дрехите (шапки, тениски и очила) са най-добрата защита от UV лъчите

1 The Syndicat National des Dermatologues-Vénérologues.

НАЙ-ДОБРАТА ЗАЩИТА ЗА МЕН

Нашият метод от 3 стъпки, за да се предпазите от вредите на слънцето

loading : 0,769 sec