Фокус върху...

Грижа за кожата в три стъпки: почистване, успокояване и хидратиране

Img_Грижа за кожата в три стъпки: почистване, успокояване и хидратиране

Кожата на лицето е подложена на напрежение през деня и нейните защитни сили са атакувани. За да и предоставите успокояващата и защитна грижа, от която се нуждае, е необходимо да комбинирате правилната грижа и продукти. За една чиста, здрава и хидратирана кожа, ето няколко необходими стъпки, които да станат част от Вашето ежедневие.

Стъпка 1:

Деликатно почистване на лицето с Мицеларната вода на La Roche-Posay за ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Почистването на лицето е ключова стъпка в ежедневната грижа за кожата, елиминирайки замърсяванията, които са се натрупали през деня и целия грим (ако поставяме такъв). Твърдостта на чешмяната вода варира в зависимост от географското положение, затова е препоръчително да се избягва и като цяло да се използа деликатен продукт, който не уврежда чувствителната кожа. Мицеларната вода La Roche-Posay ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА почиства и отстранява всички следи от грима от чувствителната кожа, без да нарушава физиологичния и баланс. Нейната формула е без сапун, без парабени, алкохол или оцветители. След употреба, кожата е чиста, свежа и мека - няма нужда от изплакване.

Стъпка 2:

Успокояване и освежаване на кожата с Термалната вода на La Roche-Posay

За да бъде кожата Ви още по-свежа и мека, добавете Термалната вода на La Roche-Posay към Вашата ежедневна грижа за нея:

  • Сутрин тя деликатно събужда кожата и я подготвя за хидратиране и нанасяне на грима. Просто натиснете дюзата и деликатна водна мъгла ще обгърне вече почистена Ви кожа на лицето и шията.
  • Вечер тя възстановява и успокоява. Напръскайте директно лицето, изчакайте няколко секунди, след което попийте излишъка със салфетка, преди да хидратирате кожата с Hydreane Крем с Термална Вода.

Стъпка 3:

Хидратиране на лицето с Hydreane Крем с Термална Вода

След като кожата Ви вече е почистена и успокоена, нанесете Hydreane Крем с Термална вода от La Roche-Posay. Той насища кожата Ви с всички положителни и успокояващи свойства на термалната вода за перфектно хидратирана кожа и свеж тен за 24 часа. Вашата кожа е хидратирана, упокоена и омекотена.

Препоръчваме

Вижте всички статии

La Roche-Posay препоръчва

Вижте всички продукти