0
Назад към laroche-posay.bg

Новото място, което насърчава децата с атопия да бъдат независими.

Екземата и училище

За всички деца училището е много смесени емоции. Сприятеляваш се и можеш да играеш по време на обедната почивка, но също така трябва и много да учиш! За всички деца с екзема дългият ден в училище може да е още по-голямо предизвикателство, защото много неща предизвикват сърбеж ... и това може да направи концетрацията много трудна :(.
За да ти помогнем, ето някои специални съвети, за да станеш по-добър в училище!

Img_Екземата и училище

Златно правило 1: Не забравяй своя стик!

Всяко дете с екзема има нужда от нещо повече в чантата си, освен книги и моливи. Където и да отидеш, имаш нужда от нещо малко, което да успокои кожата ти - Стикът. Носи го в чантата или в джоба си, за да прекратиш сърбежа.

v_article-7.jpg

Златно правило 2: Разхлаждай се в класната стая.

Класните стаи, понякога стават горещи и задушни, което може да доведе до сърбеж. Носи тениска под суичера, за да можеш да се съблечеш, ако ти е топло. Най-добрата температура за стая при екзема е 18-20 градуса - защо не помолиш учителя да сложи термометър в стаята?

v_article-586379824.jpg

Златно правило 3: На игралната площадка също носи своя стик

През почивките е най-доброто време да играеш с приятелите си, но когато тичаш, от полените във въздуха, може да те засърби. Запомни, дръж Стика в джоба си, за да не се разчесваш.

v_article-684943782.jpg

Златно правило 4: По време на час по физическо възпитание бъди предпазлив/а

Независимо дали обичаш или мразиш физическото възпитание, когато се изпотиш, това може да предизвика сърбеж. Носи широки дрехи и малка кърпа, за да попиеш кожата си, когато се изпотиш.

v_article-682329426.jpg

loading : 0,516 sec