Фокус върху...

Зачервяването: промяна в цвета на чувствителната кожа

Img_Зачервяването: промяна в цвета на чувствителната кожа

Зачервяването е един от основните проблеми на кожата, който притеснява жените (задминава дори наличието на черни точки и тъмни кръгове). Но това не е несъвършенство, което трябва само да се прикрие. Това също така е симптом на чувствителността на една кожа. Зачервяванията водят до промени в цвета на кожата и са индикатори, че кожата се нуждае от специфични продукти и методи за нанасяне. 

За да възстанови равномерния тен на лицето и ежедневния комфорт на кожата, La Roche-Posay създаде Rosaliac CC Крем, ново поколение крем против зачервявания, който едновременно прикрива, коригира и защитава кожата.

Симптоми:

Различни форми, интензивност и честота

Първо наблюдение: няма определено правило кога точно се появява зачервяването. Независимо дали е временно или постоянно, локализирано или на голяма площ, зачервяването има множество причинители и изяви. Всъщност, ежедневният стрес е една от причините за поява на кожна свръхчувствителност.
Това което е общо за всички типове зачервявания, е тяхното значително влияние върху качеството на кожата: цветът и е неравномерен, повърхността - по-груба и дискомфортът при топлина - значително по-голям. Въпреки че фиксирането на зачервяването може да настъпи на различна възраст, тенденцията е след това да се влошава. С времето, неравният тен и дискомфортът могат да останат за постоянно.

В цифри

v_picto-chiffre

Само 1 от 10 засегнати от зачервяването жени използва продукт, специално против зачервявания. В повечето случаи жените предпочитат фон дьо тен или локален коректор, за да прикрият зачервяването, в комбинация със слънцезащитен продукт за защита на кожата от влошаващия фактор - слънцето. За съжаление нито едно от тези решения не може да коригира зачервяванията напълно и естествено.

Решението от La Roche-Posay

Незабавно и дълготрайно Цялостно Коригиране (СС = Complete Correction)

Благодарение на познанията, които имат в областта на зачервяванията, Лаборатории La Roche-Posay представят Rosaliac CC Крем - иновативна концепция за Цялостно Коригиране на промените в цвета на кожата, дължащи се на нейната чувствителност. Комбинирайки добрата дерматологична експертиза от областите грижа за кожата, грим и слънцезащита, той предлага незабавно прикриване на зачервяванията, които са основен симптом на чувствителността на кожата. Също така осигурява дълготрайно коригиране, само с едно нанасяне.
Rosaliac CC Крем е с SPF 30, висок фактор на защита, който предпазва от влошаване на състоянието и повторна поява на зачервяванията: това е постижение за създателите на формулата - да се комбинира високо ниво на UV-защита и да се осигури добра поносимост за чувствителната кожа.

В цифри

v_picto-chiffre

За 90% от използвалите го, Rosaliac CC Крем осигурява естествен резултат. Оставя кожата гладка и с равномерен завършек - при 93% от жените.

**Източник: Самооценка на 67 жени.

Приложение

За ежедневното удоволствие за сетивата

Цялостен ежедневен крем, Rosaliac CC е пълен с изненади. Само натиснете дюзата, за необходимото количество крем, и ще разберете какви са те. Първо, текстурата е изключително лесна за нанасяне. Мека и копринено гладка, тя се разнася равномерно върху кожата, осигурявайки балансирано покритие. Следва усещането за успокояване на зачервената кожа. 
И накрая, Rosaliac CC Крем нежно милва кожата с флоралните си аромати: това внимателно докосване е нещо средно между нанасяне на грижа за кожата и грим. Този експертен продукт има розово-бежов нюанс, създавайки ефект на женственост, деликатност и сетивност.

Препоръчваме

Вижте всички статии

La Roche-Posay препоръчва

Вижте всички продукти