• Начало>
  • Клинични проучвания La Roche-Posay: в сърцено на нашия процес на разработка

Доказана ефикасност. Клинично демонстрирана поносимост.

Клинични проучвания La Roche-Posay:
в сърцето на формулирането на нашите продукти

Всекидневно нашите екипи влагат цялата си енергия, за да създадат продукти, които да осигурят по-добър живот на хората с чувствителна кожа - грижа за кожата с оптимални нива на сигурност с всяко нанасяне. За да спазим това обещание, ние избрахме да включим важен елемент в сърцето на процеса. При първата вълна на тестове върху здрава кожа, Дерматологични лаборатории La Roche-Posay успяват да тестват ефективността и поносимостта на продуктите върху специфични проблеми (атопия, акне и много суха кожа). Тези комплексни тестове са ключови за създаването на продуктите ни, както и подобряването на експертизата ни в познанията за чувствителната кожа.

От създаването на Дерматологични лаборатории La Roche-Posay са проведени 520 клинични проучвания с 45,000 пациента по целия свят в пряко сътрудничество с дерматолози. Тези строго контролирани опити са довели до многобройни научни публикации в известни дерматологични журнали, представящи истинската ни отдаденост и качеството на научния ни подход.

Разберете повече във видео, показващо клинични опити

Гледайте видеото, за да разберете как Дерматологични лаборатории La Roche-Posay наблюдават и анализират  Effaclar Duo+  Резултати на клиничен тест, проведен в Китай. Използвайки половината от лицето, това проучване позволява сравнението на ексклузивната ни грижа за кожата с формули без активни съставки, избягвайки вероятността за различия между хората. По този начин доказахме клинично ефективността против несъвършенства и петна1 на продукт, който променя ежедневието на хората с кожа, склонна към акне:

1Дерматологични резултати на възпалителни лезии (4 седмици, 51 жени, фототип I и II).