Фокус върху...

Поглед отблизо към Effaclar K (+), за кожа без несъвършенства и черни точки

Img_Поглед отблизо към Effaclar K (+), за кожа без несъвършенства и черни точки

Появата на несъвършенства по кожата на жени в зряла възраст, е все по-често срещащ се проблем. 
Това повлиява значително самочувствието и качеството на живот на жените, дори повече, отколкото проблеми с теглото.

Effaclar K (+): бори се с повторната поява на несъвършенства и черни точки

Под ефектите на външни агресивни фактори, като замървяне или прах, себумът преминава през окислителни процеси, което влошава клиничните белези на мазната кожа. Това означава, че все повече жени в зряла възраст трябва да се справят с къснопоявили се несъвършенства по кожата. 

За да преодолеят това предизвикателство, Дерматологични лаборатории La Roche-Posay направиха крачка напред, като обновиха ефективната формула на Effaclar K. Сега, продуктът вече се бори и с окислителните процеси, като предпазва кожата от техните ефекти. 

Високотехнологичната формула на Effaclar K (+) е първата**, която комбинира активни съставки, с вече доказана ефективност срещу несъвършенствата и антиоксидантен ефект:

  • Антиоксидантен комплекс Витамин E и Карнозин за бобра с окислението на себума и увреждането на кожата от оксидативните процеси;
  • Airlicium с 8-часово антисебумно действие, притежава висока абсорбираща способност за предотвратяване на лъщенето на кожата;
  • Микроексфолираща LHA (липохидрокси киселина) за отпушване на порите.

Кожата се усеща чиста и свежа през целия ден, още от първото нанасяне. 
След един месец употреба, кожата изглежда трансформирана: с по-гладка повърхност, отпушени пори и контролирано омазнявне. 

**от La Roche-Posay

Допълваща грижа за кожа, предразположена към несъвършенства

Effaclar K (+) ефективно защитава кожата от окислителните процеси и излишъка на себум. Гладка и обновена, кожата дълготрайно е освободена от повторна поява на черни точки. 

За най-добри резултати:
1 - Почиствайте кожата си сутрин и вечер с Efflaclar Мицеларна вода, специално създадена за отстраняване на замърсяванията, както и излишъка от себум. Оставя кожата чиста и освежена.

2 - След нанасяне на Effaclar K (+), изравнете тена на лицето с Toleriane Teint Мус. Това е перфектната комбинация от грижа за кожата и грим, специално създадена за мазна кожа. Тя ви дава равен тен, матирана повърхност на кожата и по-малко видими несъвършенства. 

*Christin N.Collier et al. Разпространение на акнето при възрастни над 20-годишна възраст. J Am Acad Dermatol, Volume 58, Issue 1 - 2008

Препоръчваме

Вижте всички статии

La Roche-Posay препоръчва

Вижте всички продукти