0
Обратно към laroche-posay.bg
Save your skin

Слънцезащита без компромиси за бебешката кожа

Img_Слънцезащита без компромиси за бебешката кожа

Дерматолозите и педиатрите строго препоръчват деца под 3 годишна възраст да не се излагат на пряка слънчева светлина. Бебешката кожа е много по-чувствителна на слънчевите UVA и UVB лъчи, от колкото тази на възрастните. В частност бебетата се нуждаят от много висока защита, която е нежна за тяхната чувствителна кожа.

Защитете децата си от слънце.

Дерматолозите и педитрите строго препоръчват децата да не се излагат на пряка слънчева светлина и да се нанася слънцезащитен продукт дори и на непряка такава.

Графика:

i_anthelios_protection_picto.gif

50 до 80% от проблемите на кожата възникнали в следствие на UV лъчите, са се появили в детска или подрастваща възраст*. Жизнено важно е да научим децата как да се защитават.

* Robinson JK et al. Summertime sun protection used by adults for their children. J Am Acad Dermatol 2000

Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+: много висока защита е специално предназначен за бебета, при индиректна светлина.

Формулата на Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+ е с минимален брой съставки и е подходяща за нежната бебешка кожа като предлага много висока UVA и UVB защита. С точния брой съставки са максимална сигурност.


С фактор SPF 50+ и висока UVA защита, два пъти по-висока от Европейските стандарти, Anthelios Dermo-Pediatrics е подходящ за бебета над 6 месеца и по-големи. Обогатен с масло от карите от натурален произход, този продукт успокоява кожата и засилва бариерната функция. Може да се нанася по всяко време върху изложените на слънце зони и по време на дейсности навън.


Anthelios Dermo-Pediatrics оставя бели следи върху кожата на бебетата, за да може майките да видят, ако са изпуснали незащитени зони.


Тестван под дерматологичен и педиатричен контрол.
Тестван върху атопична бебешка кожа.

НАЙ-ДОБРАТА ЗАЩИТА ЗА МЕН

Нашият метод от 3 стъпки, за да се предпазите от вредите на слънцето

loading : 0,746 sec