0
Обратно към laroche-posay.bg
Save your skin

Слънцезащитен крем Anthelios: силен старт за предотвратяване на рак на кожата

Img_Слънцезащитен крем Anthelios: силен старт за предотвратяване на рак на кожата

Излагането на слънце и ултравиолетовите лъчи могат да причинят появата на нови бенки и да ги превърнат в ракообразни лезии , така че защитата на кожата от слънцето е Вашата първа линия на защита срещу рака на кожата.

Проверявайте редовно бенките си, като практикувате добри навици за слънцезащита, и следвайте указанията по-долу. Бъдете внимателни, за да ги превърнете в част от ежедневието си - помнете, ракът на кожата се развива с течение на времето и грижите трябва да са дългосрочни.

  • Избягвайте прякото излагане на слънце по време на максимална слънчева интензивност (между 11:00 ч. и 15:00 ч.)
  • Носете  шапки, ризи с дълги ръкави и друго осигуряващо защита облекло
  • Използвайте слънцезащитен продукт с широкоспектърно действие , което Ви предпазва от UVA и UVB лъчите.
  • Уверете се, че използвате слънцезащита със  SPF 30 или по-висок фактор и нанасяйте повторно на всеки два часа.86% от меланомите се дължат на излагане на ултравиолетовите (UV) лъчи на слънцето*

В La Roche Posay ние се ангажираме да Ви помогнем да направите всичко възможно, за предотвратяване  рака на кожата. Това включва осигуряването на най-съвременната технология за слънцезащита на пазара: Anthelios.


ANTHELIOS: ЗАЩОТО ЗДРАВЕТО НА КОЖАТА Е НАШ ПРИОРИТЕТ

Препоръчвани от 25 000 дерматолози по цял свят, широкоспектърните слънцезащитни продукти с висока степен на защитен спектър (SPF) на Anthelios се отличават с патентованата технология XL Protect, резултат от задълбочени изследвания и богата клинична документация.

Anthelios осигурява оптимална защита от UVA и UVB лъчите и се предлага в разнообразни текстури, удобни за различни начини на приложение. Осигуряващ комфорт и защита и на най-чувствителните видове кожа, продуктът се предлага като бързо попиващ тониращ крем, ултра лек флуид, гел-крем за мазна кожа, овлажняващо мляко и нежна формула, специално предназначена за деца.

Създаването на мощни слънцезащитни продукти, като Anthelios, част от Вашата рутинна грижа за кожата, може да допринесе значително за профилактика на абнормно развитие на бенките и за предпазване на кожата от рак. Но макар че превенцията е идеално решение, важно е също така редовно да проверявате Вашите бенки и да следите за подозрителни промени в


*Parkin DM, Mesher D, Sasieni P. Cancers attributable to solar (ultraviolet) radiation exposure in the UK in 2010. Br J Cancer 2011; 105:S66-S69.

НАЙ-ДОБРАТА ЗАЩИТА ЗА МЕН

Нашият метод от 3 стъпки, за да се предпазите от вредите на слънцето

loading : 0,800 sec