0
test Fb connect
|ARTSEG_OP_PARENTSCORNER_ECZEMA | |

МЯСТО ЗА РОДИТЕЛИ

Атопия

Атопията обикновено започва в детска възраст и засяга 1 на 5 деца. Тя се характеризира с възпаление на кожата, сърбеж, зачервявания и обриви.

Atopic & Eczema

Термален център La Roche-Posay: допълнително лечение за екземата на Вашето дете

Img_Термален център La Roche-Posay: допълнително лечение за екземата на Вашето дете

Термален център La Roche-Posay: чудотворната сила на естествената изворна вода

Термалната изворна вода от село La Roche-Posay е известна от хиляди години с безбройните ползи за атопичната кожа. Още от откриването на термалния център La Roche-Posay през 1905 г., в него лечение са намерили над 415 000 пациенти. С 8 000 посетители на година, от които една трета деца, термалният център La Roche-Posay днес е водещият термален дерматологичен център за чувствителна кожа в целия свят. Атопичната екзема е едно от основните кожни заболявания, лекувани в центъра, заедно с псориазис, тежки изгаряния и следракови състояния.

100% дерматологичен център, адаптиран за деца

За да се увеличат максимално многобройните ползи от несравнимите свойства на термалната вода на La Roche-Posay, пациентите могат да се възползват от различни лечения, препоръчани от дерматолозите, които участват на всеки етап от курса на лечение. Тъй като лечението продължава повече от три седмици, това предлага реална възможност за балнеолечение на пациентите. Освен предписаните лечебни бани, душове и спрейове с дерматологични ползи, пациентите също имат възможност да си взаимодействат, да общуват с други хора и просто да се отпуснат, което е най-добрият стимулатор за успешно лечение. Цялото оборудване е приспособено за деца  и е предвиден семинар, посветен на правилното нанасяне на крем, със специално обучен за целта педагог.

Подходящи продукти

Вижте всички продукти
loading : 0,531 sec