Споделено с нас

“Тези непривлекателни зачервявания сега са част от миналото!”

Img_“Тези непривлекателни зачервявания сега са част от миналото!”

С първите белези на стареене и при температурните промени, кожата на лицето на Емили започва да страда от поява на неприятни зачервявания и видими кръвоносни съдове. След посещение при дерматолог и с използването на подходящите специфични продукти, свежестта на кожата и започва да се възвръща. Ето какво сподели тя с нас.

?????????????

Емили, винаги ли сте имали чувствителна кожа?

Кожата ми винаги е била тънка и доста чувствителна, но без някакви специфични проблеми. Дневен хидратиращ крем беше всичко, от което тя се нуждаеше като грижа. Но след няколко месеца започнах да забелязвам определени промени и кожата ми започна да става по-чувствителна от преди...

Симптоми

Как по-конкретно се проявяваше тази чувствителност?

Забелязвах появата на зачервяване по лицето, предимно по скулите. Дори имах видими капиляри отстрани на носа. Също така забелязах, че слънцето или промяната на температурата като цяло, влошават зачервяването ми... Да не споменавам, че при стрес и повишена емоционалност ме обливаха горещи вълни! Накратко, кожата ми ставаше все по-чувствителна и с времето това състояние се влошаваше: дори с достатъчно количество фон дьо тен, аз не можех да прикрия зачервяванията.

?????????

И какво решихте да предприемете?

Последвах съвета на майка ми и отидох на дерматолог. Той ми разясни, че имам особено чувствителна кожа, която е предразположена към еритророзацея. За да се грижа за кожата си, той ми предписа крем против зачервявания. Също така ме посъветва да заменя нормалния сапун с деликатно почистващо средство за лицето.
Сега свежестта на кожата ми отново е възстановена и тези непривлекателни зачервявания са вече част от миналото...

Препоръчваме

Вижте всички статии