По-добър живот за чувствителната кожа

3 начина за подобряване качеството на живот на хората с чувствителна кожа

Img_3 начина за подобряване качеството на живот на хората с чувствителна кожа

Още от създаването си през 1975, Дерматологични лаборатории La Roche-Posay правят всичко по силите си, за да подобрят качеството на живот на хората с чувствителна кожа. Чрез продукти грижа за кожата  както и много действия, целящи да променят ежедневието на мъже и жени, страдащи от проблемно състояние на кожата си. Открийте три емблематични действия, които поясняват мисията ни да се грижим за всеки тип кожа, дори и най-чувствителната:

1

Разкрасяване вместо скриване на недостатъците

Посланието зад козметичното студио за коригиращ грим, създадено от La Roche-Posay преди повече от 20 години, е да подчертаем естествената красота на лицето, за да могат хората да забравят поне за малко видимите признаци на кожното им състояние.

научете повече

2

Техники за нанасяне лесни като детска игра

В 80 училища за атопия, създадени от La Roche-Posay по целия свят, деца се научават как да гледат на състоянието си по-позитивно и как да станат по-самостоятелни.

3

Борба с рака на кожата

90% от случаите на рак на кожата са лечими, ако бъдат лекувани навреме: La Roche-Posay помага за образоването на хората като участва в организацията на "Дни на меланома", когато се провеждат безплатни прегледи в над 30 страни по целия свят.