Ключови цифри

5 в 1

Img_5 в 1

5 в 1

Първият ВВ крем, специално формулиран за посрещане на нуждите на чувствителнатат кожа. Hydreane BB комбинира 5 действия в един единствен продукт.

Целта на този хибриден продукт? Да опрости ежедневната грижа за кожата, като едновременно с това задоволи всички нужди на чувствителната кожа.

  • 1 - Грижа за кожата: Има хидратиращи, успокояващи и емолиентни свойства за по-мека кожа. Във формула, която е хипоалергенна и некомедоногенна, с внимание към крехкостта на дори и най-силно чувствителната кожа.
  • 2 - Защита: BB Hydreane има действие против раздразнения, антиоксидантно, против UV лъчите, което предпазва от външните агресивни фактори.
  • 3 - Корекция: Неговата леко оцветена текстура, деликатно покрива кожата като воал, без да оставя следи, за да намали зачервяванията и несъвършенствата. Тенът е безупречен и с естествен вид.
  • 4 - Изравняване: Неговите пречистени минерални пигменти, с изключително добра поносимост от всички типове кожа, дори и от най-силно чувствителните, се разтапят в кожата, адаптират се към естествения цвят и изравняват тена, без да оставят следи.
  • 5 - Против сивкав тен: Кожата изглежда здрава и с естествен блясък за кадифен, озарен и красив вид.

Препоръчваме

Вижте всички статии

La Roche-Posay препоръчва

Вижте всички продукти