0
Обратно към laroche-posay.bg
Save your skin

Anthelios от La Roche-Posay: много висока защита подходяща за чувствителна кожа

Img_Anthelios от La Roche-Posay: много висока защита подходяща за чувствителна кожа

Working closely with dermatologists around the world and always at the cutting edge of research, La Roche-Posay Dermatological Laboratory is continuously enhancing its ANTHELIOS XL line to offer suncare products combining very high protection, respect for sensitive skin and comfort on application.

Anthelios: вече 30 години, Дерматологични лаборатории La Roche-Posay предлагат слънцезащитни продукти в услуга на чувствителната към слънцето кожа.

През последните 30 години, La Roche-Posay продължава да създава иновации и да подобрява формулите на продуктите от гамата Anthelios с основна цел: да предложи оптимална защита от слънцето за чувствителната кожа, да я защити от необратимите увреждания, причинени от слънцето (стареене на кожата, слънчева непоносимост, фотоиндуцирани проблеми и т.н.).

Anthelios беше първата гама, която се възползва от ексклузивната филтърна система: Mexoryl SX™ през 1992 и Mexoryl XL™ през 1998. Винаги на преден фронт в иновациите, Anthelios е пионер в предлагането на ефективна защита както срещу UVB, така и срещу UVA лъчите, без компромис с поносимостта.

Figure:

24 клинични проучвания, доказващи защитната ефективност на Anthelios при заболявания, провокирани от слънцето.

Уникални текстури за добре защитена кожа, през цялата година

Въпреки, че защитата от UV лъчите е важна през цялата година, нуждите от фотопротекция варират спрямо фактори като: сезон, ситуации на излагане и тип на кожата.
Anthelios се предлага в различни формати, текстури и фактори на защита, за да отговори на специфичните нужди на всеки човек. Anthelios предлага решение за цялото семейство: възрастни, деца и бебета. Предлагат се с фактори на защита SPF50+ и SPF30, и са адаптирани за всеки тип кожа и всяка ситуация на излагане на слънце.

НАЙ-ДОБРАТА ЗАЩИТА ЗА МЕН

Нашият метод от 3 стъпки, за да се предпазите от вредите на слънцето

loading : 0,751 sec