0
test Fb connect

La Roche-Posay | Laboratoire dermatologique

Ново

EFFACLAR DUO[+]

Ефективност срещу зачервяването
Ефективност срещу несъвършенствата
Приятна текстура, ултракомфортна и хидратираща в продължение на 24 часа

"Акнето не е само пъпки и черни точки... Съществува риск от поява на остатъчни белези. И те се определят като занчим проблем при акнеичната кожа."

Д-р Андре Дюпон

Дерматолог

EFFACLAR DUO [+] ИНОВАЦИЯ

Иновация. Обновена формула.

Пионер в грижата за кожата, предразположена към акне, La Roche-Posay създаде иновацията Effaclar Duo [+], която достига още по-напред в ефективността срещу тежките несъвършенства и техните ефекти. Как?
Благодарение на активната съставка Просерад™, се постига подсилване на ефективността срещу несъвършенствата на кожата, което е основното действие на продукта.
Цялостната формула на Effaclar Duo [+], съдържаща съставки с противовъзпалително и антибактериално действие, бързо въздейства на несъвършенствата и зачервяванията. При редовна употреба, помага за отпушване на порите и регулиране на себумната секреция.

Но активната съставка Просерад™ отива още по-напред в действието си. Този патентован серамид има ефективност и срещу появата на остатъчни цветни белези след проблема. Активната съставка има въздействие директно в меланоцитите и предотвратява синтезирането на пигмент на мястото на възпалението. Ето защо, успоредно с останалите действия, Effaclar DUO [+] помага за предотвратяване образуването на остатъчни цветни белези.

Дори и тежките несъвършенства са видимо намалени. Кожата изглежда изгладена, порите - почистени и омазняването на кожата - регулирано. А рисковете от поява на червени или кафяви петна са минимизирани.

Тъй като не съдържа фотосенсибилизиращи агенти, Effaclar DUO [+] може да се използва през цялата година и е подходящ дори и за най-чувствителните типове кожа.
През тези четири седмици, ние Ви предлагаме да изпробвате Effaclar DUO [+], заедно с Effaclar Почистващ измиващ гел за мазна и чувствителна кожа.

Effaclar Почистващ измиващ гел за мазна и чувствителна кожа: ежедневна грижа за мазната кожа.
Този измиващ гел комбинира ефективни почистващи свойства с максимална поносимост за Вашата кожа. Благодарение на ограничения брой и концентрирани почистващи агенти, той отстранява замърсяванията и излишния себум. Спазва се стриктно формулировка: рН 5,5 – без сапун - без оцветители - без алкохол - без парабени. Той лесно образува пяна, която също така лесно може да се изпллакне от повърхността на лицето, което ограничава механичното триене на кожата, осигурявайки и ефективно почистване и добра поносимост при чувствителност на кожата.

EFFACLAR DUO [+] ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА

Ежедневна грижа с EFFACLAR Почистващ измиващ гел и EFFACLAR DUO [+]

Мазната кожа е много чувствителна към рисковете от раздразнения. Този тип кожа изисква специално внимание и грижи още от фазата на почистване. За подходяща грижа за Вашата кожа La Roche-Posay е разработила цялостна ежедневна грижа, която ден след ден помага за трансформиране на белезите на мазната кожа.

Effaclar Почистващ измиващ гел за мазна и чувствителна кожа осигурява деликатно почистване на кожата, като постепенно регулира производството на себум.
Грижата за кожата Effaclar Duo [+] продължава това регулиране: намалява несъвършенствата и активно помага за предотвратяване на рисковете от остатъчни цветни белези.

Начин на употреба

  1. 1Почиствайте кожата си сутрин и вечер с Effaclar Почистващ измиващ гел.
  2. 2Ако кожата е раздразнена, може да използвате Термаланата вода La Roche-Posay: просто напръскайте върху цялото лице, след това подсушете кожата с помощта на чиста кърпа, попивайки леко, без да триете.
    Замърсяванията и излишният себум са отстранени. Кожата е здрава, чиста и освежена, готова за нанасяне на Effaclar Duo [+].
  3. 3Нанесете малко количество от Effaclar Duo [+] на цялото лице, без областта на околоочния контур. Не забравяйте шията и областта на гърдите ако тези области са склонни към поява на несъвършенства!
    Ден след ден, размера и червенината на пъпките намаляват, отделянето на себум се регулира и несъвършенствата постепенно се редуцират без риск от поява на червени и кафяви петна.
loading : 0,399 sec