Марка, препоръчвана от над 25,000 дерматолози

La Roche-Posay и дерматолозите: 
посветени на грижата за чувствителната кожа

Img_La Roche-Posay и дерматолозите:  посветени на грижата за чувствителната кожа

Благодарение на термалната вода с изключителни качества и експертизата на специалисти в грижата за чувствителната кожа, Дерматологични лаборатории La Roche-Posay си партнират с 25,000 дерматолози по целия свят. Това общество е създадено в следствие на 40-годишна връзка, която не е фокусирана само и единствено върху подкрепа в грижата за чувствителната кожа. Работим заедно по уникални клинични проучвания, споделяме опит и експертиза в дерматологията, допринасяме за развитието на образованието и други социални каузи...ден след ден, ние създаваме по-добър живот за хората с чувствителна кожа като работим ръка за ръка с професионалистите в здравето на кожата.

Идентифициране на нуждите, разработване на решенията

Разработени в терапевтични рамки, нашите продукти грижа за кожата помагат на дерматолозите да намалят дозите, подобрят лечението и дори да лимитират някои странични ефекти, причинени от лекарства. Формули от този вид, специално създадени за нуждите на дерматолозите относно ефективност, поносимост и козметичност, са ключът към създаването на близки работни отношения. Това важи и за всяка стъпка в разработването на продукта - от идентифицирането на нуждата до решението й. Цялостен процес, включващ  строги клинични проучвания.

v_article_19955_01_NEW.jpg (LP602017)

Безценните възможности за споделяне и дискусии стават факт благодарение на срещите на нашите европейски и бразилски научни комитети, които събират 15 дерматолози от целия свят. Тези дискусии ни позволяват да разберем по-добре нуждите на чувствителната кожа, както и професионалистите, които се грижат за нея. Най-добрият пример за тази среща между иновативната сила на Дерматологични лаборатории La Roche-Posay и експертизата на професионалистите в тази област,  Lipikar Baume AP+, най-подходящият продукт за тяло на много суха, атопична кожа, например, демонстрира своята ефективност в намаляването на пристъпите на екстремна сухота при 1,256 деца в проучване на 10 държави.1.

Социална ангажираност заедно с дерматолозите

v_logo-fondation_LRP.jpg

Създадена през 1995, Фондация La Roche-Posay представлява доказателството за нашата мисия към дерматолозите. Всяка година, фондацията награждава млади учени и подкрепя социални инициативи, за да подобри начина на живот на пациентите.

научете повече

Споделяме нашата експертиза в полза на професионалистите

""Всичко започна преди 15 години в Испания на среща с Президента на Испанското дерматологично дружество и Дерматологични лаборатории La Roche-Posay", спомня си Claire Sentenac, Директор Международни Медицински Комуникации на La Roche-Posay. Това иновативно сътрудничество доведе до "Residents' Class": медицинско обучение, целящо да информира младите дерматолози за новите терапевтични методи и задължителната слънцезащита.

Състояща се в 18 държави, тази инициатива задава началото на много други активности на La Roche-Posay за подкрепа на дерматологичната дейност. Образователни програми, онлайн обучения, научни публикации,  уроци за коригиращ макиаж, училища за атопия, подкрепа на Дните на меланома,   и др. са все начини за ежедневна работа ръка за ръка с експертите, за да подобрим живота на хората с чувствителна кожа или страдащи от определени кожни проблеми.

Мрежа от професионалисти на наша страна

Диалогът с дерматолозите не спира до това да предложим продуктите си на пазара: благодарение на нашите медицински представители, които държат непрестанен контакт с голяма мрежа от доктори и специалисти, ден след ден събираме информация за опита и мнението на пациентите за нашите продукти. Този процес е незаменим в обогатяването на нашите знания и разработването на още по-ефективни продукти грижа за кожата.

1Наблюдателно проучване на 2,060 деца от 10 държави.