#СпасетеКожатаСи
#SaveYourSkin

Ефективна защита за Вас и любимите Ви хора
Проверете се, защитете се и бъдете отговорни, когато сте на слънце

Изтеглете
метода ABCDE

Погрижете се за кожата си след излагане на слънце

v_article-caring-after-sun.jpg

През лятото, кожата ви е изложена на сурови условия. Слънце, пясък, вятър, солена вода ...всички тези фактори могат да увредат или раздразнят кожата. Решението за възстановяване: нанасяне на възстановяващ продукт за след слънце.

За възстановяване на хидратацията в края на деня

За предпазване на хидролипидния филм и защитната бариера на епидермиса, нанасянето на продукт за след слънце е основна грижа за кожата през лятото. Богат на липидовъзстановяващи агенти, Posthelios изглаждащ и възстановяващ гел помага за естественото възстановяване на този филм. Нанасяйте на всички открити зони на тялото, след вечерния душ. Кожата Ви ще бъде подхранена и хидратирана, мека и гладка.

За да успокоите зачервяванията

Въпреки, че всички ние знаем за важността на ефективната защита за превенция на соларната еритема, по-известна като слънчево изгаряне, понякога кожата ни е зачервена и сгорещена само след 1 ден на плажа. За успокояване на тази реакция Posthelios е обогатен с успокояващи агенти за осигуряване на незабавно успокояване.

Подберете правилната защита

С гамата Anthelios Вие получавате висок слънцезащитен фактор (SPF) в комбинация с текстури, които са подходящи за различните типове кожа и всички условия на излагане на слънце.

За удължаване на тена, когато се завърнете

И последно, не забравяйте, че слънцезащитният продукт не предпазва от придобиване на тен. Напротив, той помага за постигане на по-равномерна и сияеща кожа, както и по-естествен и дълготраен тен. Ежедневната употреба на продукт за след слънце, например Posthelios, за няколко седмици след края на ваканцията, ще помогне да поддържате това здравословно сияние.

Ползите от термалната вода на La Roche-Posay

За успокояване на кожа, която е била раздразнена от слънцето, термалната вода на La Roche-Posay е също едно идеално решение. Нейната уникална комбинаия от минерали и микроелементи и придава свойства, които осигуряват естествено антиоксидантно и успокояващо действие.

, от La Roche-POsayОткрийте повече за 
Posthelios
v_push_preventing.jpg

Всичко за рака на кожата

Рак на кожата: превенцията е лечение.

Една от всеки три диагнози на рак, е рак на кожата. 
Всяка година се диагностицират между два и три милиона случая на кожен рак от немеланомен тип и 132 000 злокачествени меланоми по света. 
1. В Америка един на всеки пет ще страда от рак на кожата през живота си 
2. Докато в Европа ракът на кожата се увеличава от 5 на 7% на година. Колкото по-рано се установи, толкова по-голям шанс има да бъде излекуван.
3. Всъщност 90% от случаите на рак на кожата са лечими, ако бъдат открити навреме и ако се предприемат адекватни мерки.

Всичко за рака на кожата

La Roche-Posay в сърцето на превенцията на кожния рак

За Лаборатории La Roche-Posay превенцията на кожния рак е приоритет. Като предпочитан партньор на дерматолозите по целия свят, сега сме в по-силна позиция от пред за стимулиране на ранното откриване на проблема.