#СпасетеКожатаСи
#SaveYourSkin

Ефективна защита за Вас и любимите Ви хора
Проверете се, защитете се и бъдете отговорни, когато сте на слънце

Изтеглете
метода ABCDE

Безкомпромисна защита от слънцето, специално формулирана за бебета

v_article-babies-protection.jpg

Становището на дерматолозите и педиатрите е категорично: не излагайте на пряко слънце бебета и малки деца. Кожата на бебетата е много по-силно чувствителна към слънцето, UVA и UVB лъчите, спрямо кожата на възрастните. По-точно, бебетата се нуждаят от много висока защита, която е нежна към тяхната деликатна кожа.

Защитете децата си от слънцето.

Излагането на пряко слънце не се препоръчва от педиатрите и дерматолозите. Те също така казват, че е също толкова важно да защитаваш детето си и от непрякото UV лъчение.

Цифри:

i_anthelios_protection_picto.gif

50 до 80% от UV-свързаните увреждания на кожата настъпват по време на детството и юношеството*.
Ето защо е изключително важно да учите децата си, включително и малките, на добрите навици относно фотозащитата.

*Robinson JK et al. Summertime sun protection used by adults for their children. J Am Acad Dermatol 2000

Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+: много висока защита, специално създадена за бебета, в случаи на непряко излагане на слънце.

Иновация: новата формула на Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 50+ е изключително минималистична, за да съхранява деликатната бебешка кожа, като в същото време осигурява много висока UVB и UVA защита, без компромис с поносимостта. Нищо излишно, само точното количество съставки, които са стриктно подбрани заради тяхната безопасност.


С неговата много висока защита срещу UVB (SPF 50+) и оптимална UVA защита, по-стриктна спрямо Европейските стандарти за слънцезащитни продукти, Anthelios Dermo-Pediatrics е специално формулиран, за да отговори на нуждите на бебета над 6-месечна възраст в случаите на индиректно излагане на слънце. Обогатена с масло от карите от естествен произход, неговата хидратираща и "обгръщаща" текстура успокоява и подсилва кожната бариера на бебетата. Може да се нанася по всяко време на деня върху непокритите зони на кожата, при всяка разходка навън.


Anthelios Dermo-Pediatrics оставя лек бял филм върху бебешката кожа, да се помогне на майката бързо да провери дали не е изпуснала при нанасянето участъци от кожата. Така че всички открити зони да са добре защитени.


Тестван под дерматологичен и педиатричен контрол.
Тестван върху бебешка кожа, предразположена към атопия.

v_push_preventing.jpg

Всичко за рака на кожата

Рак на кожата: превенцията е лечение.

Една от всеки три диагнози на рак, е рак на кожата. 
Всяка година се диагностицират между два и три милиона случая на кожен рак от немеланомен тип и 132 000 злокачествени меланоми по света. 
1. В Америка един на всеки пет ще страда от рак на кожата през живота си 
2. Докато в Европа ракът на кожата се увеличава от 5 на 7% на година. Колкото по-рано се установи, толкова по-голям шанс има да бъде излекуван.
3. Всъщност 90% от случаите на рак на кожата са лечими, ако бъдат открити навреме и ако се предприемат адекватни мерки.

Всичко за рака на кожата

La Roche-Posay в сърцето на превенцията на кожния рак

За Лаборатории La Roche-Posay превенцията на кожния рак е приоритет. Като предпочитан партньор на дерматолозите по целия свят, сега сме в по-силна позиция от пред за стимулиране на ранното откриване на проблема.