#СпасетеКожатаСи
#SaveYourSkin

Ефективна защита за Вас и любимите Ви хора
Проверете се, защитете се и бъдете отговорни, когато сте на слънце

Изтеглете
метода ABCDE

Възрастни и деца: еднакви ли сме под слънцето?

v_adults_children.jpg

Защото кожата им е по-деликатна от тази на възрастните, децата са особено уязвими от UV лъчите. Какъв е най-добрият начин да ги защитим?

Anthelios Dermo-Pediatrics: специално за деца

Гамата слънцезащитни продукти за деца с чувствителна кожа, Anthelios Dermo-Pediatrics Ви предлага 4 различни формата, включително и мляко, специално създадено за бебета.
Продуктите за деца са с повишена водоустойчивост, без парфюм, без парабени и са тествани под дерматологичен и педиатричен контрол. Техните гладки текстури са лесни за нанасяне и имат много висок фактор на защита, без компромис с поносимостта.

Превенцията започва още от най-ранна възраст

Помогнете на Вашето дете да опознае слънцето и да знае как да се защитава. Използвайте "Приключенията на Хелиос и Хелия на морския бряг", за да научите детето от най-ранна възраст на четирите златни правила за защита от слънцето.

Защита от слънцето: тайните на добре защитената кожа

Да научим нашите малки съкровища относно опасностите на слънцето е изключително важно. Например, можете да ги научите:

  • Да избягват слъцето по обедните часове
    Между 12 и 16 часа UV лъчите са най-опасни. Покажете на децата как да разчитат сянката си: когато сянката е по-малка от тялото на детето, време е да се прибере и да избягва слънцето.
  • Да бъдат предпазливи във всички ситуации
    Не само на плажа децата са изложени на интензивно слънце, но също така и когато са в парковете и по време игрите навън. Ето защо те винаги трябва да бъдат максимално защитени.
  • Да нанасят често слънцазащитния си продукт
    Високият слънцезащитен фактор не осигурява тотална защита. За да се поддържа ефективна защита, слънцезащитният продукт трябва да се нанася обилно и често, особено след плуване и изпотяване.

Дрехите: най-добрата защита

Когато са във ваканция, една трета от децата прекарват средно 15 часа / седмично по бански костюм: това е твърде много! Шапки, слънчеви очила и дрехи в тъмни цветове са най-добрата защита срещу UV лъчите.

v_push_preventing.jpg

Всичко за рака на кожата

Рак на кожата: превенцията е лечение.

Една от всеки три диагнози на рак, е рак на кожата. 
Всяка година се диагностицират между два и три милиона случая на кожен рак от немеланомен тип и 132 000 злокачествени меланоми по света. 
1. В Америка един на всеки пет ще страда от рак на кожата през живота си 
2. Докато в Европа ракът на кожата се увеличава от 5 на 7% на година. Колкото по-рано се установи, толкова по-голям шанс има да бъде излекуван.
3. Всъщност 90% от случаите на рак на кожата са лечими, ако бъдат открити навреме и ако се предприемат адекватни мерки.

Всичко за рака на кожата

La Roche-Posay в сърцето на превенцията на кожния рак

За Лаборатории La Roche-Posay превенцията на кожния рак е приоритет. Като предпочитан партньор на дерматолозите по целия свят, сега сме в по-силна позиция от пред за стимулиране на ранното откриване на проблема.