#СпасетеКожатаСи
#SaveYourSkin

Ефективна защита за Вас и любимите Ви хора
Проверете се, защитете се и бъдете отговорни, когато сте на слънце

Изтеглете
метода ABCDE

Anthelios от La Roche-Posay: оптимална защита в услуга на чувствителната кожа

v_anthelios_protection.jpg

Работейки в близко сътрудничество с дерматолозите по целия свят и винаги с последните иновации в проучванията, Дерматологични лаборатории La Roche-Posay постоянно подобряват гамата ANTHELIOS XL, за да предложат слънцезащитни продукти, които комбинират много висока защита, зачитайки спецификите на чувствителната кожа и осигурявайки комфорт при нанасяне.

Anthelios: вече 30 години, Дерматологични лаборатории La Roche-Posay предлагат слънцезащитни продукти в услуга на чувствителната към слънцето кожа.

През последните 30 години, La Roche-Posay продължава да създава иновации и да подобрява формулите на продуктите от гамата Anthelios с основна цел: да предложи оптимална защита от слънцето за чувствителната кожа, да я защити от необратимите увреждания, причинени от слънцето (стареене на кожата, слънчева непоносимост, фотоиндуцирани проблеми и т.н.).

Anthelios беше първата гама, която се възползва от ексклузивната филтърна система: Mexoryl SX™ през 1992 и Mexoryl XL™ през 1998. Винаги на преден фронт в иновациите, Anthelios е пионер в предлагането на ефективна защита както срещу UVB, така и срещу UVA лъчите, без компромис с поносимостта.

Цифри:

24 клинични проучвания, доказващи защитната ефективност на Anthelios при заболявания, провокирани от слънцето.

Уникални текстури за добре защитена кожа, през цялата година

Въпреки, че защитата от UV лъчите е важна през цялата година, нуждите от фотопротекция варират спрямо фактори като: сезон, ситуации на излагане и тип на кожата.
Anthelios се предлага в различни формати, текстури и фактори на защита, за да отговори на специфичните нужди на всеки човек. Anthelios предлага решение за цялото семейство: възрастни, деца и бебета. Предлагат се с фактори на защита SPF50+ и SPF30, и са адаптирани за всеки тип кожа и всяка ситуация на излагане на слънце.

v_push_preventing.jpg

Всичко за рака на кожата

Рак на кожата: превенцията е лечение.

Една от всеки три диагнози на рак, е рак на кожата. 
Всяка година се диагностицират между два и три милиона случая на кожен рак от немеланомен тип и 132 000 злокачествени меланоми по света. 
1. В Америка един на всеки пет ще страда от рак на кожата през живота си 
2. Докато в Европа ракът на кожата се увеличава от 5 на 7% на година. Колкото по-рано се установи, толкова по-голям шанс има да бъде излекуван.
3. Всъщност 90% от случаите на рак на кожата са лечими, ако бъдат открити навреме и ако се предприемат адекватни мерки.

Всичко за рака на кожата

La Roche-Posay в сърцето на превенцията на кожния рак

За Лаборатории La Roche-Posay превенцията на кожния рак е приоритет. Като предпочитан партньор на дерматолозите по целия свят, сега сме в по-силна позиция от пред за стимулиране на ранното откриване на проблема.