0

АКО СТЕ ЗАГРИЖЕНИ ЗА ЛЮБИМ ЧОВЕК,
СТАНЕТЕ SKINCHECKER,
ВГЛЕДАЙТЕ СЕ В НЕГОВИТЕ БЕНКИ!

Разкажете на любимите си хора.
Присъединете се към общността на Skinchecker-и по целия свят!

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Предвид достъпа до Програмата Skinchecker чрез Вашия фейсбук акаунт, част от Вашата лична информация, публикувана чрез фейсбук (адрес на електронна поща, парола и друга основна информация…), може да бъде изпратена до Л’Ореал България) за целите на търговските отношения и/или с цел предоставянето Ви на информация за марката La Roche-Posay, нейните продукти и други продукти/марки на Л’Ореал.

Чрез свързването Ви през Вашия Фейсбук акаунт, Вие приемате да бъдете обвързани от Правилата на Употреба и се съгласявате да получавате материали на La Roche-Posay и промоционални оферти по електронната поща (e-mail). За допълнителна информация, моля, прочетете нашата политика на поверителност, налична чрез натискане тук. Съгласно действащото законодателство за защита на личните данни, Вие имате право на достъп, изменение, коригиране или заличаване на всякакви данни, които Ви засягат. Ако искате да упражните това право, моля свържете се с нас на: [email protected]

Свържете се чрез Фейсбук

Нямате Фейсбук профил? Натиснете тук, за да се присъедините към нас
Вече сте skinchecker?Влезте тук

ИЛИ СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ
ВПИСВАНЕ

*Полетата, означени със звезда (*) са задължителни.
Тази информация, както и онази, която ще бъде събрана в бъдеще, могат да бъдат използвани от Л'Ореал България или от операторите за директен маркетинг на Л'Ореал България. Съгласно действащото законодателство в България, правата на достъп, коригиране и възражение могат да бъдат упражнявани чрез обикновено искане с приложено доказателство за Вашата идентичност, изпратени на следния адрес: [email protected]. За да научите повече за защитата на Вашите лични данни, моля запознайте се с нашата Политика за поверителност.

loading : 0,281 sec