Споделено с нас

“Живот без раздранена и опъната кожа!”

Img_“Живот без раздранена и опъната кожа!”

Като дете Александра е имала суха кожа и все още продължава да има. Тя страда от лющене и неприятно усещане за опъване и сърбеж. Състоянието на кожата й се вложава през зимните и летните месеци. За щастие силно подхранващите продукти помагат на кожата й да възвърне състоянието си на комфорт!

?????????????

Кожата ти винаги ли е била суха?

Да, когато бях малка кожата ми беше много суха и постоянно раздразнена, с усещане за дискомфорт и опъване. Ставаше още по-зле през лятото. Прекарвах няколко седмици със семейството си на морето в къщата на баба ми. Слънцето и солената вода напълно изсушаваха кожата ми! Слънцезащитният крем или кремът за след слънце попиваше минути след намазване! И все още продължава да е така! 

Симптоми

Усещаш опъване и сърбеж... Как точно би го описала?

Усещането е сякаш кожата ми е силно опъната по цялото ми тяло. Сърбежът се появява, ако не използвам хидратиращ крем няколко дена. Най-раздразнените зони обикновено са краката и ръцете ми. А не мога дори да опиша колко е неприятно положението при дланите ми през зимата! Толкова се изсушават, че изглеждат изцяло сбръчкани. 

?????????

Подхранващите продукти успокояват ли кожата ти?

Да! Те са жизнено важни за мен! Нанасям крем на краката си всеки ден след душ. Когато стана по-късно сутрин или нямам време да нанасям крем, веднага усещам сърбеш и опъване по коцата си. Особено през зимата, когато студеният вятър се усеща дори през панталоните ми. За мен спокойният живот е равен на спокойна кожа без раздразнения. Затова и винаги залагам на силно подхранващи продукти!

Препоръчваме

Вижте всички статии