Споделено с нас

"Аз се грижа за моята чувствителна кожа. Тя го заслужава!"

Img_"Аз се грижа за моята чувствителна кожа. Тя го заслужава!"

Жули винаги е имала чувствителна кожа. За да я успокои и намали чувствителността и, тя решава да се консултира с дерматолог. Благодарение на неговите съвети, комфортът и мекотата на кожата се възстановяват ден след ден. Прочетете какво сподели тя с нас...

?????????????

Жули, колко време имахте чувствителна кожа?

Мисля, че винаги съм имала този проблем. Когато бях тийнейджър, ясно си спомням първите кремове, които използвах: кожата ми ставаше червена и я усещах опъната... Общо взето, не можех да понасям нищо!

Симптоми

Забелязахте ли някакви промени с времето?

С времето проблемът не се подобряваше. Напроти! Започнах от време на време да усещам сърбеж по лицето. През зимата кожата ми ставаше още по-чувствителна заради студа и опъната когато слагах от хидратанта си. Беше много неприятно и аз не знаех всъщност какво да правя, защото въпреки многобройните ми опити, не можех да си намеря подходящ продукт, който да успокои кожата ми. Ето защо, реших да се консултирам с лекар-дерматолог миналата година.

?????????

Той какво ви препоръча?

След като ми зададе много въпроси и ми прегледа кожата, разбрахме откъде идва моята чувствителност: външни атаки и стрес. За да защити кожата ми, той ми предписа крем за чувствителна кожа, съдържащ термална вода, който хидратира кожата и в същото време я успокоява. Колкото до грима, преминах от нормален фон дьо тен към оцветен крем, специално създаден за чувствителна кожа. Зачервяването, дискомфорта и опъването изчезнаха. Сега най-накрая вече знам как да се грижа за моята чувствителна кожа. И тя го заслужава!

Препоръчваме

Вижте всички статии