v_header-range_default.jpg

НовоAnthelios KA+
SPF50+

Слънцезащитен продукт за лице. Експертно решение.

  • ImgPicto_Лице и шияЛице и шия
  • ImgPicto_ВъзрастниВъзрастни
  • ImgPicto_Много висока слънцезащитаМного висока слънцезащита
  • ImgPicto_Без парфюмБез парфюм

Помага за предпазване от UV-индуцирани клетъчни увреждания.
Успокоява и възстановява кожната бариера. 
Водоустойчив.

Туба 50ml

Свойства

Експертно решение при актинична кератоза.
ANTHELIOS KA+ SPF50+ / UVA-PF 36 осигурява широкоспектърна много висока UV защита благодарение на технология CELLULAR-DEFENCE, базирана на патентована и фотостабилна филтърна система.
Формулата осигурява оптимална, широкоспектърна UVB & UVA защита, предпазва от клетъчно увреждане, фотостареене, както и други UV-индуцирани кожни състояния. Антиоксидантната формула помага за защита срещу определени увреждания, провокирано от комбинацията замърсяване и инфрачервени лъчи. 

Обогатен с НИАЦИНАМИД, възстановяващ кожата нутриент, за кожа, засегната от UV-индуцирано увреждане и ПАНТЕНОЛ, успокояваща съставка, провитамин, който помага за възстановяване на кожната бариера. Без парфюм.

Ефикасност

Вече почти 30 години, гамата Anthelios е пионер в слънзезащитните иновации: UVA филтри, широкоспектърна защита, текстури и технологии. 

Клинично доказана ефикасност при хора с кожа, чувствителна към слънцето. Ефикасността на Anthelios е демонстрирана с 31 клинични проучвания, проведени in vivo от световно признати експерти в областта на дерматологията и фотодерматологията.

Текстура и начин на употреба

Разтапяща се текстура. Без бели следи. С термална вода La Roche-Posay.

Нанасяйте преди излагане на слънце. В случай на контакт с очите, изплакнете незабавно с обилно количество вода. Нанасяйте повторно, често и обилно за поддържане на защитата, особено след плуване, изпотяване или избърсване с кърпа. 

Прекомерното излагане на слънце е опасно. Не стойте продължително време на слънце. Слънцезащитният продукт не ви осигурява 100% защита. Пазете бебетата и малките деца от пряка слънчева светлина. Ако помпата не изкарва продукт, стръскайте и стиснете тубата, като едновременно с това натискате помпата.
, от La Roche-POsay

La Roche-Posay препоръчва

Вашата Anthelios ежедневна грижа

Правилната грижа за Вашата кожа

3
27528Термална вода La Roche-Posay00Термална вода La Roche-PosayЛице|Тяло|Слънцезащита|Бебе/Подхранва / Успокоява|Подхранва / Успокоява|Тонизиране на лицетоЛице|Тяло|Слънцезащита|БебеПодхранва / Успокоява|Подхранва / Успокоява|Тонизиране на лицето0.00
, от La Roche-POsay

Съставки

ImgIngredient_CELLULAR-DEFENCE
CELLULAR-DEFENCE

Уникална патентована технология, състояща се от комбинация от широкоспектърни UV филтри (SPF50+/UVA-PF36) и антиоксиданти. Ефективно предпазва от UV увреждане, фотостареене и други UV-индуцирани състояния на кожата.

ImgIngredient_НИАЦИНАМИД
НИАЦИНАМИД

Познат също като Витамин В3. Ниацинамидът е активна съставка с множество действия, която посреща 3-те основни нужди на пациентите с AK-NMSC: стимулира естествените ензими, които възстановяват ДНК, подобрява функциите на кожната бариера чрез намаляване на раздразнението и ускорява клетъчното диференциране и заздравяването.

ImgIngredient_ПАНТЕНОЛ
ПАНТЕНОЛ

Тази акитвна съставка, позната като провитамин B5, е много ефикасна във възстановяването на кожната бариера. Успоковява кожни раздразнения, усещане за изгаряне и сърбеж, чрез стимулиране на клетъчната пролиферация и също чрез подобряване на кожната еластичност с хидартиране и успокояване на кожата.

Нашата отдаденост на сигурността

Стандарти на сигурност от интернационалните козметични регулации

COMMITMENT ALLERGY

100% продукти,
тествани срещу алергии

100% продукти,
тествани срещу алергии

Едно условие = без алергични реакции.
Ако засечем и една алергична реакция, се връщаме към лабораториите и реформулираме.

COMMITMENT ESSENTIAL

Само необходимото,
в точната активна дозировка

Само необходимото,
в точната активна дозировка

Разработени с помощта на дерматолози и токсиколози , нашите продукти съдържат необходимите съставки в точната активна доза.

COMMITMENT SENSITIVE

Тестван
върху много чувствителна кожа

Тестван
върху много чувствителна кожа

Нашите продукти са с висока толерантност, подходящи за реактивна, алергична, наранена кожа или такава с несъвършенства. Подходящи са дори и за след оперативни процедри.

COMMITMENT FORMULA

Защита на формулата
през времето

Защита на формулата
през времето

Ние избираме възможно най-сигурното пакетиране само с необходимите концерванти, за да гарантираме ефикасност през времето и толеранстност