Panel 1:
Panel 1:
Ново
ЗА ДНЕВНА
ФОТОКОРЕКЦИЯ
С хиалуронова киселинна, ниацинамид и PHE резорцинол

Новото поколение ежедневна защита против стареене, която предотвратява и коригира признаците на стареене за 4 седмици.

С широкоспектърна защита и дерматологични коригиращи активни вещества, с хиалуронова киселина, ниацинамид и PHE резорцинол.

КАК СЕ НАНАСЯ:
Нанасяйте равномерно върху цялото лице всяка сутрин като последна стъпка в рутината ви за грижа за кожата и преди грима.

Ултралек крем с 24 часа хидратация Без омазняване и с кадифен завършек върху кожата Хипоалергичен. Некомедогенен.

ЗАЩИТАВА 
Формула с иновативна технология CELLOX-B3 TECH™ с Mexoryl XL, създадена да ограничава уврежданията на кожата, причинени от UVB/UVA, IR-A и замърсяване. Осигурява широк спектър на защита, ограничава адхезията на замърсени частици по кожата и предпазва от оксидативен стрес, предизвикан от замърсяване и инфрачервена светлина.

КОРИГИРА
Ефективност против стареене с дерматологични коригиращи активни вещества [фрагментирана хиалуронова киселина + PHE резорцинол + ниацинамид]. 24 часа хидратация

След много десетилетия проучвания La Roche Posay разви дълбоки познания за UV-индуцираните въздействия върху кожата ви, особено когато са свързани със замърсяване и окисляване, причинявайки невидими и видими увреждания като тъмни петна, бръчки и загуба на еластичност.
И накрая, ние разработихме продукт, който освен че защитава кожата ви, коригира всички съществуващи щети с клинично доказани резултати и текстура, която не гарантира компромиси в усещането.
Тестван под дерматологичен и офталмологичен контрол. Хипоалергичен. Некомедогенен.

Validity after opening:
24 месеца
  • Помпа
  • Възрастни
  • High Protection
  • Лице
    Шия