Panel 1:
Panel 1:
Ново
СРЕЩУ ХИПЕРПИГМЕНТАЦИИ
ЕЖЕДНЕВЕН КОРИГИРАЩ ПРОДУКТ ЗА ФОТОЗАЩИТА И ПРОТИВ ХИПЕРПИГМЕНТАЦИЯ
Ново поколение фотопротектори, които предпазват кожата от фотостареене, причинено от ежедневното излагане на слънце, и видимо намаляват хиперпигментацията. Осигурява широкоспектърна защита от UV лъчи, замърсяване и окисляване с коригиращи дермокозметични активни съставки като просерад, ниацинамид и минерални пигменти. Предлага се в два нюанса. 

КАК СЕ НАНАСЯ: 
За ежедневна употреба нанасяйте върху чиста кожа като последна стъпка от рутинната грижа за кожата. Избягвайте зоната около очите. При контакт с очите измийте обилно с вода.
Оцветен крем. Висока покривност. Два нюанса. 
ЗАЩИТАВА
Благодарение на новата технология CELLOX-B3 TECHTM с дрометризол трисилоксан (Mexoryl XL), той е създаден, за да намали клетъчните увреждания, причинени от UVA/UVB/инфрачервените лъчи и замърсяването. 
Осигурява широкоспектърна защита, намалява прилепването на частиците на замърсяване към кожата и предпазва от оксидативен стрес, причинен от замърсяването и инфрачервените-A лъчи.

КОРИГИРА
Ефикасна грижа за кожата против хиперпигментации с дермокозметични коригиращи активни съставки [просерад + ниацинамид] и минерални пигменти.

90% ОТ УЧАСТНИЦИТЕ НЕЗАБАВНО ЗАБЕЛЯЗВАТ ПО-РАВЕН ТЕН НА КОЖАТА*

ПРЕДОТВРАТЯВА 50% ОТ ХИПЕРПИГМЕНТАЦИЯТА, причинявана от видимата светлина**


* Потребителски тест – 40 жени
** Клинично изпитване в сравнение с третираната зона при 21 доброволци след 4-дневно излагане на видима светлина (144 J/cm2 със соларна симулация, еквивалентна на пряка слънчева светлина в продължение на 1 час на обяд) 
След десетилетия проучвания, La Roche-Posay натрупа важни познания за влиянието на UV лъчите върху кожата, особено, когато те са в комбинация със замърсяване и окисление, което причинява видими и невидими увреждания като пигментни петна, бръчки и загуба на еластичност.
В резултат на това разработихме продукт, който освен, че защитава кожата, също така коригира съществуващите признаци на увреждания, има клинично доказани резултати и приятна текстура.
Тестван под дерматологичен контрол. Хипоалергенен. Висока поносимост.


12 месеца

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ
НЕКА ПОГЛЕДНЕМ ОТВЪТРЕ

ГЛИЦЕРИН

Предпазват от видимата светлина.

НИАЦИНАМИД

Коригира уврежданията на кожата.

PROCERAD

Успокояващи белези.

ДОКАЗАНО Е

Вече над 25 години Anthelios е пионер в сферата на революционните иновации: UVA филтри, широкоспектърна защита, текстури &и технологии.
barres
Клинично доказана ефикасност върху чувствителна и нетолерантна към слънцето кожа. Ефикасността на Anthelios е доказана чрез 31 клинични проучвания, проведени in vivo от признати в цял свят експерти в областта на фотодерматологията.

КОЙ ТОЧНО ПРОДУКТ
ВИ Е НУЖЕН?

ИЛИ