Hyalu B5 се препоръчва на хора с различен тип кожа

5 ПРИЧИНИ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ДОБРЕ В КОЖАТА СИ

Живеем в супер динамични времена, особено през последната година, когато начинът ни на живот се наложи да се промени и то в рамките на кратък период от време. Ето защо човек започва да преосмисля живота си и да цени все повече малките неща, които те карат да се чувстваш добре. Ето кои са моите 5:

1. Обичам да чета и да слушам любимата си музика. Професията на фармацевта е свързана с непрекъснато професионално обогатяване на знанията, затова и аз почти ежедневно чета информация относно даден медикамент, заболяване, клинични проучвания и т.н. Но истинското удоволствие и наслада за душата получавам когато взема книгата и се потопя в историята, която ме пренася в един съвсем различен свят. Въпреки дигитализацията, мобилните устройства и множеството източници на информация, книгата за мен остава перфектният начин за отпускане, особено след динамичен ден, както и да си пусна любимата си музика за фон.

2. Пътуване извън града. Винаги съм обичала да набелязвам местата, които да посетя, да правя планове за следващото си пътуване – в България или в чужбина, но през последната година, това което забелязах, че ми действа успокояващо, като в същото време ме презарежда, е разходката сред природата. Щастливи сме, че живеем в град, който е в подножието на планина, която ни дава различни варианти за разходка и супер достъпни начини за „зареждане на батериите“ за предстоящата седмица.

3. Срещи с приятели. Незаменимо е да си побъриш с най-близките приятели, да споделиш интересните казуси, с които се срещаме в аптеката, да потърсиш съвет по въпрос, който те тормози или просто да изпиеш любимата си топла напитка в приятна компания.

4. Моето семейство. Обичам ги всички и въпреки, че се случва да имаме спорове или разлика в мнението по някои въпроси, това са хората, които откликват винаги когато имам нужда или са до мен както в тежки, така и в радостни моменти.

5. Грижата за кожата. Това е любимото ми време, време само за мен, което посвещавам на грижата за моята кожа. Кожата е нашето огледало към света и аз вярвам в принципа, че когато се полагат правилните грижи, тя се отблагодарява със здраве и добър външен вид. Задължителна стъпка в грижата за кожата е почистването. Обичам да измивам лицето си сутрин и вечер, с деликатен почистващ продукт, който да махне замърсяването от деня (вечер) и себумът, отделен през нощта (сутрин). Следваща стъпка е ежедневната хидратация – подбирам продукти, които интензивно хидратират кожата ми, като в същото време са с деликатни формули, подходящи за чувствителна кожа. Моят фаворит през последната година е HYALU B5 серум от La Roche-Posay. Комбинацията от хиалуронова киселина, мадекасозид и Витамин В5 хидратира интензивно, като в същото време има противостареещо действие. Нанасям го вечер, а сутрин усещам кожата си мека, изпълнена с жизненост и сияеща. През деня използвам продукт със слънцезащитен фактор, това е важно!

НA КОГО ПРЕПОРЪЧВАМ HYALU B5 СЕРУМ? 

Тъй като аз лично използвам серума и съм се убедила в неговите действия, го препоръчвам в следните случаи:

На жени и мъже, които се нуждаят от хидратиране на кожата: Всеки човек и всеки тип кожа имат нужда от хидратиране. Това е най-базисната грижа, която трябва да осигурите на вашата кожа. Хидратацията на кожата е в основата на добрата превенция срещу стареенето, а комбинираният ефект на нискомолекулна и високомолекулна хиалуронова киселина в серума HYALU B5 дава възможност за изглаждане на кожата отвън, но и дълбоко хидратиране отвътре. Хиалуронова киселина с високо молекулно тегло образува невидима бариера на повърхността на кожата, задържайки влагата за изпълване на бръчките и финиите линии. Хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло прониква дълбоко в кожата за изпълване отвътре, като същевременно стимулира клетъчното обновяване. Също така екстрактът от лечебното растение Centella Asiatica, мадекасозид подпомага естествените процеси на регенериране и стягане на кожата и по този начин запълването на бръчките. В5 в заглавието на продукта идва от съдържащия се витамин В5, който подпомага естествения процес на възстановяване на кожната бариера. Да не забравяме и за успокояващото и антиоксидантно действие на термалната вода La Roche-Posay. Тя съдържа изключително разнообразие от минерали и микроелементи, с които помага за възстановяване на кожната бариера, за успоковяване на чувствителността и предпазване от свободните радикали, които потенцират стареенето на кожата.

Серумът може да се препоръча след различни дерматологични и козметични процедури на лицето. Зимата е сезонът, в който дерматолозите извъшват по-инвазивните процедури (поради по-слабото влияние на слънцето), затова и вече започнаха да зачестяват клиентите с препоръки за включване на HYALU B5 серум след проведена процедура. Така ефектите от самата процедура се задържат и дори подсилват.

За хора, които имат нужда от противостарееща грижа, но са с чувствителна кожаи трябва внимателно да подбират активните съставки в продуктите си, за да си осигурят комфорт на кожата. Напоследък проблемът с чувствителността на кожата зачестява. Все повече хора, с които разговарям в аптеката, споделят, че имат чувствителна кожа. Дали защото носим предпазните си маски ежедневно и продължително през деня или заради друго в начина ни на живот, но когато кожата стане чувствителна, изборът на продукти става ограничен и HYALU B5 е един от първите продукти, които препоръчвам.

Препоръчвам серума HYALU B5 на хора с различен тип кожа, защото текстурата му е изключително лека, хидратираща и попива бързо.Може да се ползва както сутрин, така и вечер. Ако клиентът е с по-суха кожа, препоръчвам допълнително след серума да се нанася и крем.

HYALU B5 СЕРУМ
ЧИСТА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА + ВИТАМИН В5