Panel 1:
Panel 1:
Panel 2:
Panel 2:
Panel 3:
Panel 3:
Panel 4:
Panel 4:
Panel 5:
Panel 5:
Panel 6:
Panel 6:
Panel 7:
Panel 7:
Panel 8:
Panel 8:
ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА, СУХА
КОЖА С УСЕЩАНЕ ЗА ДИСКОМФОРТ
ЧУВСТВИТЕЛНА, СУХА КОЖА И КОЖА С УСЕЩАНЕ ЗА ДИСКОМФОРТ / ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО
LIPIKAR LAIT хидратира в продължение на над 48 часа, като намалява усещането за стегнатост и възстановява еластичността на чувствителната кожа. От бебета до възрастни.

НАЧИН НА УПОТРЕБА
Нанасяйте веднъж дневно върху кожа, почистена с нежен продукт, без съдържание на сапун.
Бързосъхнеща текстура. Немазен и нелепкав завършек. 
СИЛНО ЕФЕКТИВНА: възстановяваща формула на основата на колд крем, обогатена с масло от карите* за възстановяване на липидите и термалната вода La Roche-Posay, известна със своите естествено успокояващи и защитни свойства. Съдържа ниацинамид, който осигурява дълготраен комфорт на сухата кожа, дори най-деликатната и чувствителна.

ОПТИМАЛНА БЕЗОПАСНОСТ:  Хипоалергенната формула на LIPIKAR Lait е създадена, за да осигури оптимална безопасност, така че да може да се използва ежедневно от цялото семейство, от бебета до хора в напреднала възраст. Тестван под дерматологичен и педиатричен контрол.

*100% от маслото от карите в Lipikar Lait е с произход от социално-отговорна програма в Буркина Фасо.

LIPIKAR LAIT хидратира кожата Ви и след това действа в продължение на над 48 часа, за да подсили кожната бариера и да възстанови нейния комфорт и еластичност. Маслото от карите подпомага попълването на липидите на кожата, докато Термалната вода La Roche-Posay осигурява антиоксидантно успокояване и защита. Резултатът? 48 часа успокояваща хидратация дори за най-чувствителните типове кожа. За цялото семейство – от бебета до възрастни.

Тестван под дерматологичен и педиатричен контрол.
Тестван върху чувствителна кожа.

Годност след отваряне:
6 месеца
 • Помпа
 • Бебета
  Деца
  Възрастни
  Хора в напреднала възраст
 • хидратиращ
  Успокояващ
  За комфорт
 • Лице
  Тяло