Panel 1:
Panel 1:
Ново
ПРОТИВ НЕСЪВЪРШЕНСТВА
ЕЖЕДНЕВЕН КОРИГИРАЩ ПРОДУКТ ЗА ФОТОЗАЩИТА ЗА МАЗНА КОЖА
Ново поколение продукти за фотозащита, които предпазват кожата от фотостареене, причинено от ежедневното излагане на слънце, и помагат за подобряване вида на несъвършенствата. Осигуряват широкоспектърна защита от UV лъчи, замърсяване и окисляване + дермокозметични коригиращи активни съставки като салицилова киселина, ниацинамид и цинк.

КАК СЕ НАНАСЯ: 
За ежедневна употреба нанасяйте върху чиста кожа като последна стъпка от рутинната грижа за кожата. Избягвайте зоната около очите. При контакт с очите измийте обилно с вода.
Гел крем. 12-часов матиращ ефект. Немазно усещане. Позволява на кожата да диша.
ЗАЩИТАВА
Благодарение на новата технология CELLOX-B3 TECHTM с дрометризол трисилоксан (Mexoryl XL), той е създаден, за да намали клетъчните увреждания, причинени от UVA/UVB/инфрачервените лъчи и замърсяването. 
Осигурява широкоспектърна защита, намалява прилепването на частиците на замърсяване към кожата и предпазва от оксидативен стрес, причинен от замърсяването и инфрачервените-A лъчи.

КОРИГИРА
Ефикасна грижа за кожата срещу несъвършенства с дермокозметични коригиращи активни съставки [салицилова киселина + ниацинамид + цинк + Airlicium™]

-29% КОЖНИ НЕСЪВЪРШЕНСТВА*

-11% НИВО НА СЕБУМА**

80% БЕЗ ВИДИМИ НЕСЪВЪРШЕНСТВА***


* Клинично изпитване – 40 доброволци – 4 седмици
** Инструментален тест – 40 доброволци – 4 седмици
*** 80% от участниците не са забелязали несъвършенства до 3 месеца – клинично изпитване – 4-седмична употреба + 3 месеца задържане на ефекта – 40 доброволци.
След десетилетия проучвания, La Roche-Posay натрупа важни познания за влиянието на UV лъчите върху кожата, особено, когато те са в комбинация със замърсяване и окисление, което причинява видими и невидими увреждания като пигментни петна, бръчки и загуба на еластичност.
В резултат на това разработихме продукт, който защитава кожата, коригира несъвършенствата, има клинично доказани резултати и приятна текстура.
Тестван под дерматологичен контрол. Хипоалергенен. Некомедоногенен.


12 месеца

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ
НЕКА ПОГЛЕДНЕМ ОТВЪТРЕ

Цинк

Успокояващи и себорегулиращи свойства

НИАЦИНАМИД

Коригира уврежданията на кожата.

Салицилова киселина

Дълбоко отпушва порите.

ДОКАЗАНО Е

Вече над 25 години Anthelios е пионер в сферата на революционните иновации: UVA филтри, широкоспектърна защита, текстури &и технологии.
barres
Клинично доказана ефикасност върху чувствителна и нетолерантна към слънцето кожа. Ефикасността на Anthelios е доказана чрез 31 клинични проучвания, проведени in vivo от признати в цял свят експерти в областта на фотодерматологията.

КОЙ ТОЧНО ПРОДУКТ
ВИ Е НУЖЕН?