Чувствителна, дехидратирана
кожа

В индустриализираните страни, над половината от жените твърдят, че имат чувствителна кожа. Симтомите включват дискомфорт, зачервяване, опъване и дори боцкане на кожата. За успокояване на крехкия епидермис, изберете хидратиращи продукти за чувствителна кожа.

Чувствителната кожа и ежедневните продукти за грижа

За все повече жени на всякаква възраст по целия свят, грижата за кожата е синоним на стрес. Когато чувствителната кожа не понася дори и най-невинните продукти, когато реагира със зачервявания, лющене и дори болка, се появява желанието да изхвърлим всички кремове и грим и просто да се откажем!

Но истината е, че чувствителната и алергична кожа има нужда от експертни грижи всеки ден, за да може да възстанови защитната си бариера и да се защити от външни фактори. Разберете стъпка по стъпка как да се грижите с пълна увереност за чувствителната си кожа през целия ден.

v_topic-your_skin_in_sun-texture
Img_Чувствителна, дехидратирана   кожа

Полезно

ImgPush3Questions_За третиране на дехидратираната кожа, три типа съставки трябва да са комбинирани в крема или в почистващия продукт.

3 въпроса към специалист


« За третиране на дехидратираната кожа, три типа съставки трябва да са комбинирани в крема или в почистващия продукт. »

La Roche-Posay препоръчва

Вижте всички продукти
10357Hydraphase UV INTENSE Legere15Hydraphase IntenseЛице/Кожа с повишен риск от увреждане от UV-лъчи|Хидратира и защитава ЛицеКожа с повишен риск от увреждане от UV-лъчи|Хидратира и защитава 0.00
, от La Roche-POsay