Чувствителна, дехидратирана
кожа

В индустриализираните страни, над половината от жените твърдят, че имат чувствителна кожа. Симтомите включват дискомфорт, зачервяване, опъване и дори боцкане на кожата. За успокояване на крехкия епидермис, изберете хидратиращи продукти за чувствителна кожа.

Акне при жени в зряла възраст: какви са причините за поява?

Акнето е сложна патология с множество фактори. По кожата и по-специално тази по лицето се появяват несъвършенства, подхранващи психологическо страдание, които ни карат да потърсим мнение от специалист.

Какви са причините за появата на несъръшенствата? Предимно те са хормонални, като акнето при жени в зряла възраст може също да се активира или влоши от различни фактори, включително стрес, диета, UV лъчи, замърсяване и др. Предстои ни да разгледаме основните фактори и тяхното въздействие върху кожата, както и решения за нейното подобряване.

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter-V4\Maquettes\online\includeV4\images-dyn\v_topic-your_skin_in_sun-texture.jpg
v_header_prob_1-6.jpg

Полезно

v_topic-your_skin_in_sun-expert (LP54466).jpg

3 въпроса към специалист


« За третиране на дехидратираната кожа, три типа съставки трябва да са комбинирани в крема или в почистващия продукт. »

La Roche-Posay препоръчва

Вижте всички продукти
10357Hydraphase UV INTENSE Legere15Hydraphase IntenseЛице/Кожа с повишен риск от увреждане от UV-лъчи|Хидратира и защитава ЛицеКожа с повишен риск от увреждане от UV-лъчи|Хидратира и защитава 0.00
, от La Roche-POsay